2014 september 1

Vi söker en operativ verkställande Direktör till Betongindustri AB

Tjänsten som VD innebär att du har ansvaret för företagets lönsamhet och nyckeltal. Du ansvarar tillsammans med din ledningsgrupp för att utveckla företaget på ett hållbart och långsiktigt sätt. En del av arbetet innebär att genomföra och följa upp koncerngemensamma beslut och projekt. Det är ditt ansvar att företaget följer de lagar och regler som gäller för verksamheten. Samarbetet med intressenter inom och utanför koncernen är en väldigt viktig arbetsuppgift och något som koncernen har stort fokus på. Självklart ingår även att tillsammans med övriga chefer inom företaget se till att medarbetarna är motiverade och besitter rätt kompetens så att de på ett positivt sätt är med och bidrar till företagets lönsamhet och framtida utveckling.

Din profil
Vi vill att du har erfarenhet från byggbranschen och helst från stockholmsregionen. Du har en högskoleexamen som civilingenjör eller liknande. Det är viktigt att du har erfarenhet från konkurrensutsatt verksamhet samt att du även har erfarenhet av att leda kund- och säljorienterad verksamhet.

Vi söker efter en lagspelare som har förmågan att koordinera arbetet som VD med ett tätt samarbete med intressenter inom och utanför koncernen. Du har lätt för att skapa och bevara goda kontakter både externt och internt. Du har förmåga att leda företaget in i framtiden och du kan genomföra förändringar där det är nödvändigt. Det är viktigt att du är en person som drivs av att uppnå mål och tycker det är självklart att jobba med ständiga förbättringar. Du har lätt för att ta ett helhetsansvar och känner dig manad att jobba i en koncern där VD-rollen både innebär eget ansvar och samtidigt ett nära koncernsamarbete.

Ansökan
För att söka tjänsten skicka din ansökan till info@asearch.se eller klicka på knappen nedan. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helen Hafström 08-643 29 00.

Betongindustri är en ledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong. Företaget är uppdelat i fyra regioner med totalt 32 fabriker som ligger strategiskt till för att erbjuda kundnära service och minimera transporter på vägarna. Betongindustri ingår i HeidelbergCement-koncernen, marknadsledande globalt inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 52 000 medarbetare på 2 500 platser i fler än 40 länder.