Vi söker chaufförer till Halmstad, Falkenberg och Varberg

Vill du vara med och lägga grunden i ett hållbart samhälle? Nu har du chansen!

Vi söker:
- 2 medarbetare till Halmstad
- 1 till Falkenberg
- 1 till Varberg


Beskrivning av tjänsterna

Du som chaufför ska på ett säkert och serviceinriktat sätt köra Betongindustris fordon och leverera fabrikstillverkad betong till våra kunder. Detta innebär också att du blir företagets ansikte utåt. Arbetet utgår från våra fabriker på respektive ort. Du ska även kunna ta tag i andra uppgifter kopplat till drift och betongproduktion. Du ansvarar för att fordonet är besiktigat, du sköter underhåll och reparation och ser till att ditt fordon är i gott skick.

Personliga egenskaper

Som person ska du ha ett sinne för kvalitet, ordning och reda, vara driven och självgående och ha ett högt kvalitets-, miljö- och säkerhetsmedvetande. Du ska ha mycket energi och kunna leverera även i stressiga situationer. Vi söker dig med god social kompetens som kan vara ett gott ansikte utåt för Betongindustri.

Vi anser att mångfald och jämlikhet är viktiga element i verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika typer bakgrund och livserfarenheter till tjänsten.

Dina kvalifikationer

  • Fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande
  • C-körkort
  • YKB
  • Svensk Betong Chaufförsutbildning
  • Behärska svenska språket i tal och skrift.

Det är även meriterande att ha kunskaper om betong, det är dock inget krav.

Mer information

Frågor besvaras av Transportchef sydväst Pernilla Ardfelt, telefon 0708-363502.

Ansökan

Skicka din ansökan märkt ”Betongbilschaufför Halmstad/Varberg/Falkenberg” senast den 12 juli via e-post till pernilla.ardfelt@betongindustri.se eller med post till Betongindustri AB, Pernilla Ardfelt, Verkstadsgatan 2, 434 42 Kungsbacka.

Urval sker löpande och tjänsterna tillsätts så snart som möjligt.

Om företaget

Betongindustri är marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till byggindustrin. Omsättningen är cirka 1,1 miljarder SEK och bolaget har 210 medarbetare. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Betongindustri ingår i HeidelbergCement-koncernen, marknadsledande globalt inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har ca 62 000 medarbetare i 50 länder.

Arbetsbeskrivning

Tillträdesnivå: 
-
Placering: 
Halmstad
Anställning: 
Heltid

Pernilla Ardfelt

Transportchef Sydväst
Mob: 
0708-363502