Chaufför till Betongindustri i Värnamo

Vill du vara med och lägga grunden i ett hållbart samhälle? Nu söker vi en chaufför till Betongindustri i Småland.

Du som chaufför ska på ett säkert och serviceinriktat sätt köra Betongindustris fordon och leverera fabrikstillverkad betong till våra kunder. Detta innebär också att du blir företagets ansikte utåt. Arbetet utgår från vår fabrik i Värnamo. Du ska även kunna ta tag i andra uppgifter kopplat till drift och betongproduktion. Du ansvarar för att fordonet är besiktigat, du sköter underhåll och reparation och ser till att ditt fordon är i gott skick. Till viss del förekommer även underhållsarbete på fabriken

Personliga egenskaper

Som person ska du ha ett sinne för kvalitet, ordning och reda, vara driven och självgående och ha ett högt kvalitets-, miljö- och säkerhetsmedvetande. Du ska ha mycket energi och kunna leverera även i stressiga situationer. Vi söker dig med god social kompetens som kan vara ett gott ansikte utåt för Betongindustri.

Vi anser att mångfald och jämlikhet är viktiga element i verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika typer bakgrund och livserfarenheter till tjänsten.

Dina kvalifikationer

  • Fordonstekniskt gymnasium eller motsvarande
  • C-körkort
  • YKB
  • Svensk Betong Chaufförsutbildning (Inget krav)
  • Behärska svenska språket i tal och skrift.
  • Det är även meriterande att ha kunskaper om betong, det är dock inget krav.
  • Hjullastarbehörighet (Inget Krav)
 

Mer information

Frågor besvaras av Distrikschef Småland Jonathan Hellsten, telefon 070-312 42 72 mail jonathan.hellsten@betongindustri.se

Ansökan

Skicka din ansökan märkt ”Betongbilschaufför Värnamo” senast den 31:e oktober 2017. Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt.

BI förare.
 

Arbetsbeskrivning

Tillträdesnivå: 
-
Placering: 
Värnamo
Anställning: 
Heltid

Jonathan Hellsten

Distriktschef Småland
Mob: 
070-312 42 72
Betongindustri AB
Lampvägen 3
556 52 Jönköping
Sverige