Processtekniker Linköping

Vill du vara med och lägga grunden i ett hållbart samhälle? Vi söker nu en processtekniker till Betongindustris verksamhet i Linköping.

 

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar med att tillverka betong i vår fabrik med hjälp av processdator, du styr betongbilarnas leveranser samt hanterar beställningar av betong och gör dem klara för leverans. Du arbetar också med att planera och hantera materialbeställningar av exempelvis cement, ballast och tillsatsmedel. I dina arbetsuppgifter ingår även att göra sammanställningar och förbereda underlag för fakturering, utföra byggplatsprovningar och provtagningar på fabrik samt göra underhållsarbeten på fabriken. Du är också redo att hjälpa till med andra aktiviteter i vår verksamhet när det behövs.

 

Din profil

Du har minst B-körkort och datorvana. Erfarenhet från att blanda betong eller annan erfarenhet från betongbranschen är en merit. Som person är du engagerad, ansvarstagande samt kund- och lösningsorienterad. Du har lätt för att skapa kontakter och stimuleras av att möta nya människor varje dag. Eftersom vi jobbar i ett team så är det viktigt med en god samarbetsförmåga.

Det är meriterande om du har minst Fabriksbetongutbildning KL2.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

 

Ansökan

Sänd din ansökan märkt ” Processtekniker Linköping”, senast den 15 April 2017 via e-post till mats.petersson@betongindustri.se eller med post till Betongindustri AB, Mats Petersson, Regelgatan 7, 589 41 Linköping.

Arbetsbeskrivning

Tillträdesnivå: 
-
Placering: 
Linköping
Anställning: 
Heltid