Om Betongindustri

Betongindustri är en marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till byggindustrin och privatpersoner. Våra verksamheter är spridda från Skåne i söder till Östersund i norr. Vi har runt 200 medarbetare och huvudkontor i Stockholm.

Vårt uppdrag

Det ska vara lönsamt att anlita oss. Genom närhet och kompetens är Betongindustri din bästa samarbetspartner inom fabrikstillverkad betong. Vårt gedigna tekniska kunnande och många års praktisk erfarenhet gör att vi kan erbjuda lösningar som vi vet fungerar i praktiken. På så sätt blir även du en tryggare samarbetspartner för dina kunder.

Bakom våra tekniska lösningar som ofta är ofta revolutionerande i branschen, ligger många år av ledande forskning och utvecklingsarbete.

HeidelbergCement-koncernen

Betongindustri ingår i HeidelbergCement-koncernen, global marknadsledare inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 59 000 medarbetare i 60 länder. De svenska bolagen inom HeidelbergCement tillverkar och säljer ballast, cement, fabrikstillverkad betong, betongprodukter och betongelement. Läs mer om HeidelbergCement i Sverige.