Transportchef region Stockholm

Vill du vara med och skapa grunden för morgondagens samhälle? Betongindustri söker nu en Transportchef för Region Stockholm.

Om oss

Betongindustri är en marknadsledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong till både byggindustrin och privatpersoner. Våra verksamheter är spridda från Skåne i söder till Östersund i norr. Vi har runt 200 medarbetare och huvudkontor i Stockholm.

Din roll

  • Du leder det dagliga arbetet inom transportlogistik inom Region Stockholm och är chef för Betongindustris egna chaufförer i regionen. Utöver detta arbetsleder du även våra inhyrda chaufförer d.v.s. från åkerier.
  • Du utvecklar verksamheten vidare och arbetar aktivt med arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor.
  • Du gör kund- och arbetsplatsbesök, avvikelserapportering, ansvarar för vissa myndighetstillstånd och hanterar fakturafrågor.
  • Tjänsten är varierad men ställer krav på struktur, ordning och reda.
  • Rollen ingår i ledningsgruppen för Region Stockholm och rapporterar direkt till Regionchef.
     

Din profil

Som person bör du ha erfarenhet från transportlogistik t.ex. från ett speditionsföretag i en transportsamordnande roll eller som transportchef. Du måste ha sinne för kvalitet, vara strukturerad, driven och självgående. Hälsa och säkerhet är av yttersta vikt för Betongindustri och HedielbergCement och därför måste du ha ett stort arbetsmiljö- och säkerhetsmedvetande.

Tjänsten är baserad i Stockholm på Betongindustris huvudkontor i Marievik (Liljeholmen), den är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:  ella.pourmand@nyckelrekrytering.se senast  den 10 juni.

Antagningar kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Arbetsbeskrivning

Tillträdesnivå: 
-
Placering: 
Regionkontor Stockholm
Anställning: 
Heltid

Richard Lindqvist

HR-chef Betongindustri