Välkommen till Betongindustri

Betongindustri är ledande tillverkare och leverantör av fabrikstillverkad betong. Vi var först i Sverige med fabriksbetong och har idag 32 rikstäckande fabriker. Vår närhet och kompetens gör platsgjutet industriellt byggande både bäst och mest kostnadseffektivt för våra kunder.

Aktuellt på Betongindustri

Ny vinnare i årets första BetongAppentävling!
HeidelbergCement Northern Europe fokuserar på betongverksamheten i Öresundsregionen
Nu finns Betongindustri även i Halmstad
2016 april 12

Ny vinnare i årets första BetongAppentävling!

Nu har vi dragit en ny vinnare i årets första BetongAppentävling! Frågan löd: Vad heter det nya revolutionerande trådlösa mätverktyget för fukt i betongkonstruktioner?
2016 april 6

HeidelbergCement Northern Europe fokuserar på betongverksamheten i Öresundsregionen

HeidelbergCement och Betongindustri har träffat avtal med koncernen Thomas Concrete Group och Thomas Betong AB om förvärv och överlåtelse av betongfabriker.   Affären innebär att Betongindustri förvärvar fem av Thomas Betongs betongfabriker i Skåne, Blekinge och Småland, och samtidigt överlåter sju fabriker i Göteborg och Sörmland.   För HeidelbergCement är Öresundsregionen och södra Sverige strategiskt mycket viktig och företaget har redan gjort stora investeringar i området, exempelvis en ny cementdepå i Malmö.   – Vi ska fokusera på Öresundsregionen, södra Sverige och Stockholmsområdet,...
2016 mars 24

Nu finns Betongindustri även i Halmstad

För att förstärka vår service och leveranskapacitet i Halland har Betongindustri AB förvärvat Express Betong i Halmstad.

Betongindustri ingår i HeidelbergCement-koncernen, marknadsledande globalt inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 45 450 medarbetare i fler än 40 länder.