Vi skapar grunden för morgondagens samhälle

Vi levererar betong till byggnader och infrastruktur som utgör grunden i det moderna, hållbara samhället. Vi utvecklar ständigt vårt erbjudande för att möta kundernas behov och vi använder metoder och teknik i framkant.
 

Facebook

Aktuellt på Betongindustri

Vi söker en chaufför till Malmö
Betongindustri på Bygg & VVS mässan Syd i Malmö
Vi söker Pumpmaskinist till Jönköping
2017 maj 15

Vi söker en chaufför till Malmö

Vill du vara med och lägga grunden i ett hållbart samhälle? Nu söker vi en chaufför till Betongindustri region sydväst.Arbetet innebär att du på ett säkert och serviceinriktat sätt kör Betongindustris fordon och levererar fabrikstillverkad betong ut till våra kunder. Vi söker dig med god social kompetens som kan vara ett gott ansikte utåt för vårt företag. Låter det intressant? Läs mer om tjänsten och ansök här. 
2017 april 21

Betongindustri på Bygg & VVS mässan Syd i Malmö

vindkraftverk.jpg.
Kom och träffa oss på Byggmässan Syd i Malmö! Den 26 och 27 april finns vi på plats i vår monter B:02. Där kommer vi berätta mer om hållbart , industriellt byggande, våra produkter och spännande projekt. I montern kan ni även få en demonstration av vår produkt BI Distant - trådlös övervakning av hållfastheten.
2017 april 19

Vi söker Pumpmaskinist till Jönköping

_dsc2997-1_2.jpg.
Vill du vara med och lägga grunden i ett hållbart samhälle? Vi söker nu en Pumpmaskinist till Betongindustris verksamhet i Jönköping.  Du arbetar med att transportera och pumpa ut betong till våra kunder i Småland med omnejd. Det är ett självständigt arbete och du behöver ha en stor portion initiativförmåga samtidigt som du arbetar väl med både kunder och kollegor. Låter det intressant?Välkommen med din ansökan till Björn Johansson, Transportchef. Läs mer om tjänsten här